Monitoring & Media about "The Golden Chariot Transport Award"

Here you will find a collection of News and Reports about "The Golden Chariot Transport Award" from all over the world.

Golden Chariot (Arany Fogat) díjat kapott Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a nemzetközi vasúti kapcsolatok erősítésében végzett tevékenységéért. A kitüntetés az orosz parlament és az orosz közlekedési minisztérium egyik legmagasabb ágazati elismerése.

A díjátadó gálát a november 14-15-én Budapesten tartott Transzszibériai Szállítások Koordinációs Tanácsa plenáris ülését követően rendezték, november 15-én este.

A nemzetközi közlekedésipari Golden Chariot (Arany Fogat) díjat az Oroszországi Föderáció Közlekedési Minisztériuma és az Oroszországi Föderáció Állami Duma (Szövetségi Gyűlés, parlament alsóháza) Közlekedési Bizottsága hozta létre 2005-ben.

Az egyik legmagasabb ágazati kitüntetésnek számító díjat a közlekedési iparban, szolgáltatási szférában és a közlekedéstudományban valamint képzésben résztvevőknek adományozzák.

Az elismerést Gennadíj Bessonov, a Transzszibériai Szállítások Koordinációs Tanácsa főtitkára adta át Dávid Ilonának, méltatva a MÁV vezérigazgatójának a nemzetközi vasúti kapcsolatok erősítésében, a közös vasúti ügyek előre vitelében végzett munkáját, melyet a díjat odaítélő szakmai bizottság kimagaslónak ítélt.

schriftzug goldenchariot
Golden Chariot (c) 2005-2019
GC COP ENDORSER EN rgb weiss 02